Cotlete de vițel cu unt Roquefort
Cotletul de vițel cu unt Roquefort este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 445 calorii, 44G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână scallions, cotlet de vițel, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de vițel cu unt de rozmarin, Cotlete de vițel cu unt de rozmarin, și Mere la grătar cu unt Roquefort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați untul și brânza Roquefort în vasul unui mixer electric prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei și amestecați la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați scallions și se amestecă până combinate.
Tăiați o fâșie de hârtie pergament de 4 1/2 inci lățime și așezați amestecul pe capătul scurt al hârtiei.
Rulați într-un jurnal cu diametrul de aproximativ 1 inch, rulând hârtia pergament în jurul amestecului de unt. Chill.
Presărați generos ambele părți ale cotletelor de vițel cu sare și piper. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 30 de minute. Între timp, pregătiți un grătar de cărbune cu cărbuni fierbinți. Când cărbunii sunt fierbinți, grătați cotletele timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte, până când sunt aproape fierte.
Scoateți pe un platou și acoperiți cu folie de aluminiu. Se lasă să se odihnească timp de 15 minute.
Se servește cu 1 sau 2 felii de unt Roquefort rece pe fiecare cotlet.