Cotlete de vițel cu unt Roquefort

Cotlete de vițel cu unt Roquefort
Cotletul de vițel cu unt Roquefort este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 445 calorii, 44G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână scallions, cotlet de vițel, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de vițel cu unt de rozmarin, Cotlete de vițel cu unt de rozmarin, și Mere la grătar cu unt Roquefort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați untul și brânza Roquefort în vasul unui mixer electric prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei și amestecați la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Adăugați scallions și se amestecă până combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4
Tăiați o fâșie de hârtie pergament de 4 1/2 inci lățime și așezați amestecul pe capătul scurt al hârtiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Rulați într-un jurnal cu diametrul de aproximativ 1 inch, rulând hârtia pergament în jurul amestecului de unt. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Presărați generos ambele părți ale cotletelor de vițel cu sare și piper. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 15 până la 30 de minute. Între timp, pregătiți un grătar de cărbune cu cărbuni fierbinți. Când cărbunii sunt fierbinți, grătați cotletele timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte, până când sunt aproape fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți pe un platou și acoperiți cu folie de aluminiu. Se lasă să se odihnească timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Se servește cu 1 sau 2 felii de unt Roquefort rece pe fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista