Cotlete de vițel cu sos de unt de cimbru

Cotlete de vițel cu sos de unt de cimbru
Cotletele de vițel cu sos de unt de cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 995 calorii, 43G de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, scoici de vițel, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de vițel cu sos de hrean de cidru, Cotlete De Vițel Cu Sos De Caper De Lămâie, și Cotlet De Porc Cu Sos De Lămâie-Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați vițelul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VitelVitel
2
Așezați panko într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați făina într-un castron mediu. Bateți ouăle doar pentru a se amesteca într-un alt castron mediu. Lucrând în loturi, înveliți Cotletele de vițel în făină, apoi ou, apoi panko, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați pe foaia de copt cu margini. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați vinul, bulionul, sucul de lămâie, cimbru și șalotă într-o tigaie mare și grea. Gatiti la foc mediu pana cand lichidul se reduce aproape la glazura, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BulionBulion
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 10 linguri de unt, 2 linguri la un moment dat, amestecând constant și amestecând bine între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se ia de pe foc. Acoperiți pentru a menține sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Preîncălziți cuptorul la 200 F. topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi și adăugând mai mult unt cu linguri, după cum este necesar, gătiți vițelul până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
10
Se transferă pe o altă foaie de copt cu margini și se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Reîncălziți ușor sosul la foc mediu-mic, amestecând continuu. Împărțiți vițelul în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VitelVitel
12
Stropiți sosul peste vițel, presărați arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
SosSos
VitelVitel
13
* Disponibil la multe supermarketuri și pe piețele asiatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista