Tartă Cu Cremă De Piersici

Tartă Cu Cremă De Piersici
Nevoie de un desert vegetarian? Tarta cu cremă de piersici ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 574 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, făină, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă Cu Cremă De Piersici, Tartă Cu Cremă De Piersici, și Tartă cu piersici și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru a face crusta, Așezați făina, untul și smântâna în robotul de bucătărie și pulsul pentru a combina. Când aluatul a format o bilă, bateți cu mâinile ușor făinoase în partea de jos și părțile laterale ale unei tăvi de tartă de 10 inci, cu fundul detașabil și laturile de 1/2 inci, sau un vas rotund gratinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Coaceți aproximativ 15 minute, până când crusta este setată, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să se răcească în timp ce pregătiți umplutura.
5
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru a face umplutura, dacă folosiți piersici proaspete, curățați și feliați gros piersicile. Aranjați feliile de piersici proaspete sau conservate în cercuri suprapuse deasupra crustei, până când este complet acoperită. Umpleți crusta, deoarece piersicile se vor extrage în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
7
Combinați gălbenușurile de ou, smântâna, zahărul și făina și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Se toarnă amestecul peste piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
9
Așezați tigaia de tartă pe o foaie de copt și coaceți aproximativ 1 oră, până când crema se fixează și are o culoare aurie palidă. Acoperiți cu un cort din folie de aluminiu dacă crusta devine prea întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
10
Transferați tigaia cu tartă într-un suport de sârmă pentru a se răci. Când se răcește, scoateți peretele lateral al tigaiei. Pentru a face glazura, combinați conservele sau jeleul și limonada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
LimonadăLimonadă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Întindeți cu o perie de patiserie peste vârful tartei calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
12
Serviți tarta caldă, la temperatura camerei sau răcită.
13
* Nota bucătarului: dacă folosiți piersici proaspete, presărați cu puțin suc de lămâie după feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista