Cotlete De Vițel Cu Ciuperci Merlot Și Dovlecei

Cotletele de vițel cu ciuperci Merlot și dovlecei sunt a fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 222 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cotlete de vițel, căței de usturoi, brânză gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Merlot de pui cu ciuperci, Cotlete de vițel cu lămâie și piper, și Cotlete De Vițel Sotate / Saltimbocca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se acoperă dovlecelul cu spray de gătit și se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați dovlecelul și usturoiul în tigaie; gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana se inmoaie. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie. Înveliți ciupercile cu spray de gătit.
Puneți tigaia la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați ciuperci; gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana devin aurii. Se amestecă vinul, ceapa verde și 1/4 linguriță de sare; gătiți 2 până la 3 minute sau până când lichidul este absorbit. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie.
Presărați vițel uniform cu restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper. Înveliți vițelul cu spray de gătit.
Puneți tigaia la foc mare.
Adăugați jumătate de vițel și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați procedura cu restul de vițel.
Scoateți vițelul din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald.
Adăugați apă în tigaie; gătiți până când lichidul este redus la 1/4 cană, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți ciupercile și vițelul în tigaie; aruncați pentru a acoperi cu sos.
Se presară cu brânză și se servește cu dovlecei.