Cotlete de vinete: Cotolette di Melanzane
Cotlete de vinete: Cotolette di Melanzane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână pesmet, pătrunjel, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Polpette di melanzane (chiftele de vinete), Melanzane Fritte (Vinete Prăjite), și Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați vinetele în felii rotunde, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Presărați feliile liberal cu sare și apoi puneți-le într-o strecurătoare. Este în regulă dacă feliile de vinete se suprapun sau se acoperă reciproc. Lăsați vinetele în strecurătoare cel puțin 1 oră, oferind sării timp pentru a absorbi amărăciunea vinetelor. Nu clătiți vinetele, ci doar scuturați excesul de apă.
Când vinetele sunt gata de utilizare, folosiți o furculiță pentru a bate ușor cele trei ouă într-un castron puțin adânc.
Întindeți pesmetul într-o tigaie. Condimentează feliile de vinete după gust cu sare și piper. Trageți ușor fiecare felie de vinete mai întâi în ou și apoi în pesmet. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul de măsline extravirgin pentru a veni 1/4 în partea laterală a tigaiei, la foc mediu. Când uleiul începe să fumeze, așezați mai multe felii de vinete într-un singur strat în tigaie. Prăjiți feliile până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Când primul lot este gătit, scoateți vinetele din tigaie într-un vas de servire folosind o lingură pliată. Repetați procesul de gătit, începând prin adăugarea a 3 linguri proaspete de ulei de măsline extravirgin în tigaie, până când toate cotletele sunt fierte.
Serviți cald, garnisit cu brânză caciocavallo, pepperoncino, frunze de fenicul și suc din pene portocalii.