Cotlete de vinete: Cotolette di Melanzane

Cotlete de vinete: Cotolette di Melanzane
Cotlete de vinete: Cotolette di Melanzane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână pesmet, pătrunjel, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Polpette di melanzane (chiftele de vinete), Melanzane Fritte (Vinete Prăjite), și Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați vinetele în felii rotunde, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Presărați feliile liberal cu sare și apoi puneți-le într-o strecurătoare. Este în regulă dacă feliile de vinete se suprapun sau se acoperă reciproc. Lăsați vinetele în strecurătoare cel puțin 1 oră, oferind sării timp pentru a absorbi amărăciunea vinetelor. Nu clătiți vinetele, ci doar scuturați excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Când vinetele sunt gata de utilizare, folosiți o furculiță pentru a bate ușor cele trei ouă într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți pesmetul într-o tigaie. Condimentează feliile de vinete după gust cu sare și piper. Trageți ușor fiecare felie de vinete mai întâi în ou și apoi în pesmet. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul de măsline extravirgin pentru a veni 1/4 în partea laterală a tigaiei, la foc mediu. Când uleiul începe să fumeze, așezați mai multe felii de vinete într-un singur strat în tigaie. Prăjiți feliile până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Când primul lot este gătit, scoateți vinetele din tigaie într-un vas de servire folosind o lingură pliată. Repetați procesul de gătit, începând prin adăugarea a 3 linguri proaspete de ulei de măsline extravirgin în tigaie, până când toate cotletele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Serviți cald, garnisit cu brânză caciocavallo, pepperoncino, frunze de fenicul și suc din pene portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista