Cotlete de porc și sos de ciuperci

Cotlete de porc și sos de ciuperci
Cotlete de porc și sos de ciuperci necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 369 de calorii, 41 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,57 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, ciuperci, făină și unt. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc în sos de ciuperci, Cotlete de porc cu sos de ciuperci și Cotlete de porc cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în 2 linguri de unt timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
Se amestecă ciupercile cu suc de lămâie. În aceeași tigaie, căliți ciupercile, ceapa în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se amestecă făina, sarea și tarhonul în tigaie până se omogenizează. Se adaugă treptat bulionul, vinul și, dacă se dorește, sosul pentru rumenire, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaii. Se aduce la fierbere. Întoarceți cotletele în tigaie. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 10-15 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista