Cotlete de porc și sos de ciuperci

Cotlete de porc și sos de ciuperci
Cotlete de porc și sos de ciuperci necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 369 de calorii, 41 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,57 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, ciuperci, făină și unt. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc în sos de ciuperci, Cotlete de porc cu sos de ciuperci și Cotlete de porc cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în 2 linguri de unt timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
Se amestecă ciupercile cu suc de lămâie. În aceeași tigaie, căliți ciupercile, ceapa în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Se amestecă făina, sarea și tarhonul în tigaie până se omogenizează. Se adaugă treptat bulionul, vinul și, dacă se dorește, sosul pentru rumenire, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaii. Se aduce la fierbere. Întoarceți cotletele în tigaie. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 10-15 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista