Cotlete de porc și sos de ciuperci
Cotlete de porc și sos de ciuperci necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 369 de calorii, 41 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,57 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, ciuperci, făină și unt. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc în sos de ciuperci, Cotlete de porc cu sos de ciuperci și Cotlete de porc cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în 2 linguri de unt timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateți și păstrați la cald.
Se amestecă ciupercile cu suc de lămâie. În aceeași tigaie, căliți ciupercile, ceapa în untul rămas până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Se amestecă făina, sarea și tarhonul în tigaie până se omogenizează. Se adaugă treptat bulionul, vinul și, dacă se dorește, sosul pentru rumenire, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaii. Se aduce la fierbere. Întoarceți cotletele în tigaie. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 10-15 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°).
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.