Cotlete de porc și sos de ciuperci

Cotlete de porc și sos de ciuperci
Cotlete de porc și sos de ciuperci necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 369 de calorii, 41 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,57 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, ciuperci, făină și unt. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Cu un scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc în sos de ciuperci, Cotlete de porc cu sos de ciuperci și Cotlete de porc cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele de porc în 2 linguri de unt timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
Se amestecă ciupercile cu suc de lămâie. În aceeași tigaie, căliți ciupercile, ceapa în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Se amestecă făina, sarea și tarhonul în tigaie până se omogenizează. Se adaugă treptat bulionul, vinul și, dacă se dorește, sosul pentru rumenire, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaii. Se aduce la fierbere. Întoarceți cotletele în tigaie. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 10-15 minute sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista