Cotlete De Porc Sufocate

Cotlete De Porc Sufocate
Cotletele de porc înăbușite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 570 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, pudră de usturoi, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. 142 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 89%. Rețete similare includ Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți făina într-un platou puțin adânc și adăugați praful de ceapă, praful de usturoi, cayenne, sare și piper; se amestecă cu o furculiță pentru a distribui uniform. Uscați Cotletele de porc cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta umezeala și apoi dragați-le în făina condimentată; scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie din fontă la foc mediu și acoperiți cu uleiul. Când uleiul este frumos și fierbinte, așezați Cotletele de porc în tigaie într-un singur strat și prăjiți timp de 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți Cotletele de porc din tigaie și adăugați puțină stropire de făină condimentată în picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină CondimentatăFăină Condimentată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă făina în grăsime pentru a se dizolva și apoi se toarnă bulionul de pui în.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Lăsați lichidul să se gătească timp de 5 minute pentru a reduce și îngroșa ușor. Se amestecă Zara pentru a face un sos cremos și se întorc Cotletele de porc în tigaie, acoperindu-le cu sosul. Se fierbe timp de 5 minute până când carnea de porc este gătită. Se condimentează cu sare și piper și se ornează cu pătrunjel tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte BătutLapte Bătut
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PătrunjelPătrunjel
SosSos
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Maison l ' envoye Attache Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir
Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir
Redolent de boysenberry și minerale pe nas, care se alătură cuișoare, podea de pădure, cola, piper negru subtil și note de stejar toasty pe cerul gurii. Aciditatea binevenită ridică și extinde aromele printr-un finisaj lung și mătăsos.
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista