Cotlete de porc Savannah și orez
Savannah cotlete de porc și orez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 288 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Savannah Red Rice, Savannah Red Rice, și Cel mai bun dintre cele mai bune orez roșu Savannah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti Cotletele de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Sotati ceapa si telina in tigaie la foc mediu-mare 2 minute.
Scurgeți, dacă este necesar. Se amestecă sosul de roșii și următoarele 5 ingrediente; se acoperă cu carne de porc și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți amestecul timp de 25 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.