Cotlete De Porc Glazurate Fragede

Cotlete De Porc Glazurate Fragede
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, Cotletele de porc glazurate fragede ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 3106 calorii, 492g de proteine, și 96G de grăsime fiecare. Pentru $25.23 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, pudră de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Cotlete De Porc Glazurate Fragede, Cotlet De Porc Fraged, și Cotlete Simple De Porc Fragede sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați pudra de ceapă, pudra de usturoi și oregano; se presara peste Cotletele de porc. Într-o cratiță mică, combinați conservele de caise, sucul de lămâie și sucul de lămâie; gatiti si amestecati la foc mic timp de 10 minute sau pana se topesc conservele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ConservăConservă
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în ulei la foc mediu-mic timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor pe o parte. Întoarceți cotletele; ungeți generos glazura de caise peste carnea de porc gătită. Gatiti cu 8-10 minute mai mult sau pana cand un termometru pentru carne citeste 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
CaiseCaise
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
3
Se servește cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Bodega Norton Brut ros. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate94
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista