Cotletul de porc glazurat de struguri și mere este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 576 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, cârnați, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Glazurate Cu Struguri De Mere, Cotlete De Porc Glazurate Cu Mere, și Cotlete Rapide De Porc Glazurate Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați un buzunar în partea laterală a fiecărui cotlet de porc. Umpleți 1 lingură de pesmet în fiecare buzunar. Umpleți câteva felii de cârnați italieni în fiecare buzunar. Condimentați exteriorul cotletelor cu condimente de sare, piper și friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
Tortilla De Făină, 8 Inci
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cotlet De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Prăjiți Cotletele de porc în tigaie până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le calde pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie. Gatiti si amestecati pana se inmoaie. Întoarceți cotletele în tigaie și adăugați feliile de mere și sucul de struguri. Se condimentează cu o cantitate mică de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Suc De Struguri
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Serviți Cotletele de porc cu sosul spooned peste ele.