Cotlete de porc glazurate cu struguri și mere

Cotlete de porc glazurate cu struguri și mere
Cotletul de porc glazurat de struguri și mere este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 576 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, cârnați, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Glazurate Cu Struguri De Mere, Cotlete De Porc Glazurate Cu Mere, și Cotlete Rapide De Porc Glazurate Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Feliați un buzunar în partea laterală a fiecărui cotlet de porc. Umpleți 1 lingură de pesmet în fiecare buzunar. Umpleți câteva felii de cârnați italieni în fiecare buzunar. Condimentați exteriorul cotletelor cu condimente de sare, piper și friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Prăjiți Cotletele de porc în tigaie până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le calde pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie. Gatiti si amestecati pana se inmoaie. Întoarceți cotletele în tigaie și adăugați feliile de mere și sucul de struguri. Se condimentează cu o cantitate mică de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Suc De StruguriSuc De Struguri
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Serviți Cotletele de porc cu sosul spooned peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista