Cotletele de porc glazurate cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.83 pe portie. O porție conține 434 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, zahărul brun, Cotletele de carne de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete Rapide De Porc Glazurate Cu Mere, Cotlete De Porc Umplute Cu Mere, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Struguri De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, cotlet de porc maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați cidrul, 1 lingură de zahăr brun, sare, rozmarin și cimbru. Se acoperă și se fierbe timp de 7-8 minute sau până când un termometru de carne citește 160 inkt:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, Opțional
Gât De Pui
1 Măr Verde Mare
2 Cesti Catei De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
3
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane Suplimentare
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Între timp, în tigaie mică, gătiți merele, ceapa, untul și zahărul brun rămas la foc mediu timp de 3-4 minute sau până când merele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, Opțional
Pentru Conservare,
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.