Cotlete de porc dulci și acri ușor de gătit lent

Cotlete de porc dulci și acri ușor de gătit lent
Easy Slow Cooker Cotletele de porc dulci și acri necesită în jur 4 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 280 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 305 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cotlet de porc, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Aragaz lent cotlet de porc dulce și vișine, Cotlete ușoare de porc cu glazură dulce și acră, și Carne de porc dulce-acrișor cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mare. Prăjiți Cotletele de porc până se rumenesc, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați Cotletele de porc într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Se amestecă zahărul brun, ketchup-ul, ceapa și sucul de lămâie într-un castron; lingura peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Gatiti la foc mic pana cand Cotletele de porc sunt foarte fragede, 4 pana la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista