Cotlete de porc cu coaste la grătar, cu gust dulce și acidulat de piersici

Cotlete de porc cu coaste la grătar, cu gust dulce și acidulat de piersici
Această rețetă servește 6. O porție conține 313 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, zahăr, gust picant de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete de porc cu coaste la grătar, cu gust dulce și acidulat de piersici, Cotlete de porc la grătar cu roșii Peach Relish, și Gust de piersică și ceapă roșie cu cotlet de porc la grătar.

Instrucțiuni

1
Într - o oală largă de 6 până la 8 litri, amestecați împreună 8 căni de apă, sare și zahăr până când sarea și zahărul sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați Cotletele de porc în saramură și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
3
Pregătiți grătarul pentru grătarul la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz; vezi procedura de grătar de mai jos).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți Cotletele de porc din saramură, aruncând saramura și cotletele uscate cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Se condimentează cotletele cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PiperPiper
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Grătar cu ulei, apoi cotlete la grătar, acoperite numai dacă se folosește un grătar cu gaz, se răstoarnă ocazional și se deplasează dacă apar flăcări, până se rumenesc, 2 până la 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Mutați cotletele în zona fără cărbuni dedesubt (dacă utilizați gaz, opriți arzătorul și mutați cotletele în zona peste arzătorul de închidere) apoi acoperiți cu capac și grătiți, rotind și perindând cu lichid, până când termometrul este introdus orizontal în centrul cotletului cât mai aproape de os, fără a-l atinge, înregistrează 145 F pentru carne ușor roz, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați cotletele într-un platou și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
8
Serviți cotletele cu gust de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Procedura De Grătar
10
Instrucțiuni pentru grătarul cu cărbune: * deschideți orificiile de ventilație de pe fundul grătarului: aprindeți un demaror mare de coș plin cu cărbune (de preferință lemn de esență tare).Pentru gătirea la căldură directă• * când cărbunii sunt aprinși, aruncați-i pe raftul inferior, lăsând un spațiu liber de cărbuni pe o parte a grătarului egal cu dimensiunea alimentelor care urmează să fie preparate la grătar, unde alimentele pot fi mutate în caz de izbucniri.* Când cărbunele devine alb cenușiu (începeți să verificați cărbunii după 15 minute), grătarul va fi cel mai fierbinte și apoi va începe să se răcească. Va fi la temperatura medie-caldă adecvată atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra grătarului (direct peste cărbuni) timp de 3 până la 4 secunde.Gaz Grill Instrucțiuni• * Preîncălziți toate arzătoarele pe mare acoperit, 10 minute, apoi reglați căldura în funcție de rețetă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista