Cotlete De Porc Condimentate
Această rețetă servește 40 și costă 22 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 44 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orez, ceapă, ardei iute poblano prăjiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cotlete De Porc Cochete, Cotlete De Porc Cochete, și Cotlete de porc cochete cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați ceapa și slănina în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu 7 min. sau până când ceapa este crocantă-fragedă și slănina este crocantă.
Se scurge; reveniți la tigaie. Se amestecă roșiile, ardeii iute și ardeii.
Adăugați cotlete. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mic 6 până la 8 min. sau până când se termină cotletele (145F).
Se ia de pe foc; se acoperă cu coriandru.
Lăsați să stea, acoperit, 3 min.
Serviți cotletele cu orez.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.