Cotletele de miel în sos de fenicul-roșii-Caper ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de capere, ceapă pre-tăiată, cotlet de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu fenicul și sos de capere, Cotlete de miel în sos Caper, și Cotlete De Miel Cu Sos De Mentă, Roșii Și Usturoi.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați Cotletele de miel cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper Negru
Cotlet De Miel
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați mielul în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți mielul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper negru, ceapă și usturoi la tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Usturoi
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați semințele de fenicul într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu. Zdrobiți semințele cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
știft De Rulare
7
Adăugați semințe, capere și roșii în tigaie; aduceți la fierbere. Întoarceți mielul în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.