Cotlete de miel prăjite cu Charmoula și sparanghel de tigaie
Această rețetă servește 4 și costă 3,03 USD pe porție. O porție conține 122 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, boia maghiară, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlete De Miel Charmoula La Grătar, Cotlete De Miel Charmoula La Grătar, și Cotlete de miel la grătar cu Charmoula.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia mică la foc mediu.
Adăugați semințe de chimen și prăjiți până când sunt aromate și ușor mai întunecate, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute.
Adăugați frunze de pătrunjel și următoarele 6 ingrediente la procesor. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până se formează pastă grosieră. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 4 linguri de ulei.
Transferați 2 linguri charmoula într-un castron mic; amestecați sucul de lămâie și restul de 2 linguri de ulei. Acoperiți și răciți pentru a servi cu miel.
Transferați charmoula rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați Cotletele de miel; sigilați punga și întoarceți-o bine. Se răcește cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Lăsați sosul de miel și charmoula în castron să stea la temperatura camerei 1 oră.
Se incalzeste cuptorul la 500 F. Linie cu ramă foaie de copt cu folie.
Așezați raftul pe foaia de copt pregătită.
Așezați mielul pe raft și presărați sare și piper. Se prăjește până când termometrul este introdus în registrele centrale 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 13 minute.
Transferați mielul pe platou. Cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Între timp, topiți untul cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Adăugați sparanghelul și saut-ul până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 3 minute.
Adăugați șalotă și coaja de lămâie. Saut 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați 2 cotlete de miel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți sparanghelul între farfurii.
Stropiți mielul și sparanghelul cu sos charmoula, trecând sosul rămas alături.