Cotlete de miel prăjite cu Charmoula și sparanghel de tigaie
Această rețetă servește 4 și costă 3,03 USD pe porție. O porție conține 122 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, boia maghiară, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlete De Miel Charmoula La Grătar, Cotlete De Miel Charmoula La Grătar, și Cotlete de miel la grătar cu Charmoula.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați semințe de chimen și prăjiți până când sunt aromate și ușor mai întunecate, amestecând ocazional, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Transfer la procesor.
4
Adăugați frunze de pătrunjel și următoarele 6 ingrediente la procesor. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până se formează pastă grosieră. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 4 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Ulei De Gătit
5
Transferați 2 linguri charmoula într-un castron mic; amestecați sucul de lămâie și restul de 2 linguri de ulei. Acoperiți și răciți pentru a servi cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Transferați charmoula rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați Cotletele de miel; sigilați punga și întoarceți-o bine. Se răcește cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
3
Lăsați sosul de miel și charmoula în castron să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se incalzeste cuptorul la 500 F. Linie cu ramă foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Așezați raftul pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Așezați mielul pe raft și presărați sare și piper. Se prăjește până când termometrul este introdus în registrele centrale 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
7
Transferați mielul pe platou. Cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Între timp, topiți untul cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați sparanghelul și saut-ul până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
10
Adăugați șalotă și coaja de lămâie. Saut 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lamaie
Ceapă Eșalotă
11
Așezați 2 cotlete de miel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți sparanghelul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Sparanghel
12
Stropiți mielul și sparanghelul cu sos charmoula, trecând sosul rămas alături.