Cotlete De Miel Prăjite

Cotlete De Miel Prăjite
Cotletele de miel prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 332 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, făină, pesmet condimentat italian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Cotlet de miel prăjit cu Harissa, Cotlet De Miel Prăjit De Pui Cu Sos Cremos, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente.
2
Cotletele de dragare în făină; înmuiați în ou și dragați în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 1/4 inch într-o tigaie; prăjiți cotletele, în loturi, la foc mediu-mare 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
* 12 cotlet de cotlet pot fi înlocuite. Gatiti inca 3 minute pe fiecare parte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista