Cotlete de miel pe roșii și ceapă condimentate
Cotletele de miel pe roșii și ceapă condimentate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 172 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Un amestec de cardamom măcinat, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu cuscus de usturoi si menta, Cotlete De Miel Marinate Cu Ceapă Miere, și Cotlete De Miel Condimentate.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați chimenul, cardamomul, sarea și piperul.
În 1 tigaie mare antiaderentă, lucrând în loturi, încălziți 2 linguri de ulei în fiecare tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu se fumează.
Adăugați jumătate de ceapă și jumătate de roșii într-un strat în fiecare tigaie și gătiți timp de 3 minute.
Întoarceți legumele, presărați-le cu amestecul de condimente și gătiți până când sunt doar fragede, încă aproximativ 3 minute. Împărțiți legumele între 4 farfurii încălzite, așezând 2 felii din fiecare legumă pe farfurie.
La fiecare tigaie, adăugați 1 lingură de ulei pe tigaie. Se usucă Cotletele de miel, se condimentează cu sare și piper și se sotează, 4 în fiecare tigaie, la foc moderat, timp de 5 minute pe fiecare parte, pentru mediu-rar, și se aranjează deasupra legumelor.