Cotlete de miel la grătar, fasole de moștenire și roșii cu vinetă caldă de slănină

Cotletele de miel la grătar, fasolea de moștenire și roșiile cu vinaigretă caldă de slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 891 calorii, 96G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $6.32 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, zahăr, cotlete de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Roșii de moștenire cu vinetă de fasole de coajă, Clătite cu brânză Cheddar, cu roșii de moștenire, Avocado și vinetă caldă de slănină, și Cârnați de miel la grătar cu brânză de capră, roșii de moștenire, măsline și ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Presărați cotletele cu sare și boabele de piper ușor zdrobite și grătiți până abia fierte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu fasolea verde și roșiile.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Întindeți nucile de pin într-o tigaie superficială și prăjiți la cuptor aproximativ 10 minute, până când golden.In o tigaie mare cu apă sărată, gătiți fasolea, amestecând o dată, până când este fragedă. Aproximativ 4 minute.
Scurgeți imediat și rulați sub apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți și uscați fasolea aranjându-le pe un platou de servire.
Așezați pene de roșii în jurul marginilor și acoperiți acest aranjament cu Cotletele de miel.Între timp, într-o tigaie mică, gătiți slănina la foc mic până când este crocantă și aurie, aproximativ 10 minute.
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime și se adaugă uleiul în tigaie. Se amestecă oțetul, zahărul și un vârf mare de sare și piper, se amestecă pentru a se încorpora bine.
Se toarnă amestecul deasupra Mielului și fasolei.
Garnisiți cu nuci de pin și serviți în timp ce Vinaigreta este încă caldă.