Cotlete de miel la grătar cu Garam Masala

Cotlete de miel la grătar cu Garam Masala
Cotletele de miel la grătar cu Garam Masala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.43 pe portie. O porție conține 352 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, sare grosieră, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet de miel Garam Masala cu cuscus de caise, garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, și Cozi de miel cu Garam Masala pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Kammerner Heiligenstein este un amestec de exploatații Hirsch în 1er Lage (Grand Cru) site-uri de Lamm, Grub și Renner. Foarte aromat, bogat și primordial; strălucirea și ridicarea de oțel a acestui vin este remarcabilă și minunată.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista