Cotlete de miel cu vinetă de plante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de miel cu vinaigretă de plante. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 117 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți piper, tarhon, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cotlet De Miel Cu Ierburi, Cotlet de miel cu crustă de ierburi, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați 1/4 linguriță sare și piper peste miel.
Așezați mielul pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie; așezați raftul în tigaie. Se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați șalotele, 1 1/2 linguri de apă și oțet într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la 30 de secunde. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, suc, ulei și muștar, amestecând cu un tel.
Adăugați pătrunjelul și ingredientele rămase, amestecând bine.
Serviți vinetă peste miel.