Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de miel cu vinaigretă de plante. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 117 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți piper, tarhon, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cotlet De Miel Cu Ierburi, Cotlet de miel cu crustă de ierburi, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Presărați 1/4 linguriță sare și piper peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
3
Așezați mielul pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie; așezați raftul în tigaie. Se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Tigaie Pentru Pui
4
Combinați șalotele, 1 1/2 linguri de apă și oțet într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la 30 de secunde. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, suc, ulei și muștar, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Muștar
Oțet
Suc
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bateti
Bol
5
Adăugați pătrunjelul și ingredientele rămase, amestecând bine.