Cotlete de curcan cu sos de lămâie-Caper
Cotletele de curcan cu sos de lămâie-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de curcan cu Prosciutto și sos de capere, Cotlete De Vițel Cu Sos De Caper De Lămâie, și Cotlete de curcan în sos de vin de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea și piperul; dragă curcan în amestec.
Topiți 2 Linguri. unt cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați curcan și gătiți, în loturi, 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Transferați într-un vas de servit și păstrați-l la cald.
Adăugați vin alb, suc de lămâie și 1 lingură rămasă. unt la tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei. Gatiti 2 minute sau doar pana se incalzeste bine.
Se amestecă usturoiul, pătrunjelul și caperele; lingura peste curcan.