Cotlet De Porc Ușor La Grătar

Cotletul de porc ușor la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, cotlet de porc, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar, și Gătit cu carne de porc proaspătă: cotlet de porc la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Începeți prin a face marinada. Într-un castron mic, amestecați împreună mierea, uleiul, oțetul, chimenul și fulgii de ardei roșu. Ușor, nu?
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu sare și piper și puneți-le într-o pungă de plastic re-sigilabilă cu marinata.
Lăsați să se odihnească pe tejghea timp de 1 oră. Asta e ușor.
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Scoateți Cotletele de porc din pungă și presărați ușor cu sare și piper.
Așezați pe grătar și gătiți până când cotletul de porc se eliberează de pe grătar, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte încă 3 minute. Dacă utilizați o tigaie pentru grătar, asigurați-vă că faceți în loturi, astfel încât să nu aburiți cotletele. Și nu vă faceți griji dacă nu aveți niciunul; puteți face acest lucru într-o tigaie. Vezi, ușor!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.