Cotlet de porc prăjit cu sos de boabe de piper verde

Această rețetă servește 4. Dacă $6.19 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cotletele de porc coapte cu sos de boabe de piper verde ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 503 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, coajă de lămâie, usturoi -2 și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Cu Sos De Boabe De Piper Verde, Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și File de vită prăjit în tigaie cu sos de boabe de piper verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind degetele, îndepărtați frunzele de pe partea inferioară de 4 centimetri a ramurilor de rozmarin și tocați mărunt suficiente frunze pentru a face 2 linguri. Într-un vas mare, puțin adânc, amestecați rozmarinul tocat cu usturoiul tocat și 1/4 cană de ulei de măsline. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper negru, adăugați-le în marinada de rozmarin și întoarceți-le la acoperire.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Înfășurați 2 felii de lardo în jurul marginii fiecărui cotlet de porc și fixați-le cu o scobitoare. Pe partea opusă scobitoarei, frigăruie fiecare dintre cotlete cu 2 ramuri de rozmarin dezbrăcate.
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți cotletele și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe a doua parte și tocmai fierte, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați Cotletele de porc într-un platou și păstrați-le la cald.
Se toarnă grăsimea din tigaie și se adaugă restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul zdrobit și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți la foc mare, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se reduc la 2 linguri.
Adăugați bulionul de pui, coaja de lămâie rasă și ardeiul roșu zdrobit și fierbeți până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc. Aruncați usturoiul zdrobit și amestecați boabele de piper verde sărat. Condimentează cu sare și piper negru.
Scoateți scobitorii din carnea de porc. Puneți sosul peste cotlet și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.