Cotlet de porc prăjit cu Jus de cidru tare
Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, sare de mare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc fiert în cidru tare, Cotlet de porc cidru-Dijon cu cartofi dulci prăjiți și mere, și Carne De Porc Trasă Cu Cidru Dulce Și Tare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Se usucă Cotletele de porc și se presară ambele părți cu sare de mare și piper.
Încălziți 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi rumeniți cotletele în 3 loturi, rotind o dată, 6 minute pe Lot și transferați cu clești într-o tigaie mare de copt superficială (1 inch adâncime).
Adăugați șalotă și untul de lingură rămas în tigaie și gătiți la foc moderat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Adăugați cidru și fierbeți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 3 minute.
Spoon șalotă și sos în jurul cotlet și friptură în treimea inferioară a cuptorului până când termometrul introdus orizontal în centrul de 1 cotlet (nu atingeți os) registre 150 F, 7-9 minute.
Lăsați cotletele să stea, acoperite lejer cu folie, 5 minute (temperatura va crește la 155 F în picioare).
Serviți cotletele cu șalotă și sos.