Cotlet de porc prăjit cu Jus de cidru tare

Cotlet de porc prăjit cu Jus de cidru tare
Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, sare de mare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc fiert în cidru tare, Cotlet de porc cidru-Dijon cu cartofi dulci prăjiți și mere, și Carne De Porc Trasă Cu Cidru Dulce Și Tare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă Cotletele de porc și se presară ambele părți cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Încălziți 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi rumeniți cotletele în 3 loturi, rotind o dată, 6 minute pe Lot și transferați cu clești într-o tigaie mare de copt superficială (1 inch adâncime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CleșteClește
4
Adăugați șalotă și untul de lingură rămas în tigaie și gătiți la foc moderat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați cidru și fierbeți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
6
Spoon șalotă și sos în jurul cotlet și friptură în treimea inferioară a cuptorului până când termometrul introdus orizontal în centrul de 1 cotlet (nu atingeți os) registre 150 F, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Lăsați cotletele să stea, acoperite lejer cu folie, 5 minute (temperatura va crește la 155 F în picioare).
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Serviți cotletele cu șalotă și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista