Cotlet De Porc Piersic

Cotlet De Porc Piersic
Cotletele de porc Peachy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1106 calorii, 57G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, sare și piper de usturoi, țelină și cotlet de porc. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Piersic, Peachy Crock Pot Cotlet De Porc, și Carne De Porc Piersic.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si telina in unt pana se inmoaie; transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați pâinea, condimentele de pasăre, salvia și piperul. Îndoiți piersicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Combinați ouăle, apa și pătrunjelul; adăugați la amestecul de pâine; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Tăiați un buzunar mare în partea laterală a fiecărui cotlet de porc; lingura umplând lejer în buzunare. Legați cu sfoară pentru a asigura umplutura, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Ungeți cotletele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
6
Se presară cu sare de usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Într-o tigaie mare, cotlet maro pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați umplutura rămasă într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Sus cu cotlete. Lingura conservă peste cotlet. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute. Descoperiți; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când sucurile de carne se limpezesc. Dacă s-a folosit șir, îndepărtați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este King Estate Domaine Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Regele Estate Domaine Pinot Noir
Regele Estate Domaine Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista