Cotlet de porc la grătar cu unt de șalotă

Cotlet de porc la grătar cu unt de șalotă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 97 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de rozmarin, șalotă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc la grătar cu unt de arțar, Cotlet de porc la grătar cu unt de ierburi, și Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar Și Șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Presărați ambele părți de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
3
Combinați uleiul, arpagicul, cimbru, rozmarin și usturoi, amestecând bine. Frecați amestecul de ulei uniform pe ambele părți ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați carnea de porc pe grătar; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a cărnii de porc înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți carnea de porc de pe grătar; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Combinați untul, șalota și coaja de lămâie, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
8
Întindeți aproximativ 1 linguriță de amestec de unt peste fiecare cotlet de porc; lăsați carnea de porc să stea încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista