Cotlet De Porc Fructat
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de suc de portocale, marsala, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu varză roșie fructată, Cotlet de porc condimentat marocan și cuscus Fructat, și Cotlete de porc umplute cu un chutney de Pecan Fructat.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele într-o cratiță de 2 până la 3 litri; aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când fructele sunt moi, dar nu se destramă, 30 de minute.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară. (Compotul poate fi făcut și refrigerat cu până la 4 zile înainte. Reîncălziți, adăugând până la 1 cană de apă pentru a slăbi.)
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu. Se condimentează Cotletele de porc cu sare și piper și se adaugă în tigaie. Gatiti pana se rumeneste pe fund, aproximativ 6 minute. Întoarceți și acoperiți tigaia ușor; gătiți încă 6 minute, până când carnea este fermă la atingere.
Transferați cotletele pe o scândură, cortați liber cu folie și lăsați să stea 5 minute.
Aranjați cotletele pe farfurii și lingurați compotul deasupra.