Cotlet de porc de mere și umplutură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cotletele de porc cu mere și umplutura. Această rețetă face 45 de porții cu 43 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți umplutură de plăcintă cu mere, cotlet de porc, amestec de umplutură pentru aragaz și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc cu umplutură de mere, Cotlet de porc cu umplutură de mere, și Cotlet de porc cu umplutură de mere-salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Răspândiți umplutura de plăcintă pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; deasupra cu cotlete și umplutură. Acoperă.
Coaceți 35 min. sau până când se termină cotletele (145F), descoperind în ultimele 5 minute.
Scoateți vasul de copt din cuptor; lăsați cotletele să stea 3 min. înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.