Cotlet de porc Cubano cu sos de usturoi-citrice

Cotlet de porc Cubano cu sos de usturoi-citrice
Cotlet de porc Cubano cu sos de usturoi-citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chimen măcinat, zară, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cotlet de porc cu sos de miere-usturoi, Cotlet de porc în sos simplu de usturoi așa cum îmi place!, și Cotlet de porc la grătar cu sos de Lime de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
3
În vas de mică adâncime, se amestecă cereale, 1 lingura coriandru, 1 lingurita usturoi, coaja de portocala, praf de ceapa, oregano, chimen și piper. Înmuiați Cotletele de porc în zară; înveliți complet cu amestec de cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lapte BătutLapte Bătut
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CerealeCereale
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați pe foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti 1 lingura de usturoi in ulei aproximativ 1 minut, amestecand ocazional, pana devin aurii. Se amestecă sucurile de tei și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PortocaliuPortocaliu
VarVar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
8
Se ia de pe foc; se amestecă 2 linguri de coriandru. Capac; la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
9
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista