Cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă

Cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă
Cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mere delicioase de aur, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Piure de cartofi dulci, cotlet de porc cu sos de cidru, mere Sotate și ceapă, Cotlet de porc sotat cu sos de cremă de salvie-cidru, și Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează cotletul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2
Încălziți 1/2 lingură de EVOO într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Gatiti cotletul pana devine auriu, 3-4 minute pe fiecare parte, intinzand usor cu folie odata ce intoarceti cotletul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Scoateți cotletul gătit pe o farfurie și acoperiți-l pentru a se încălzi.
4
Adăugați EVOO-ul rămas și ceapa și merele. Condimentează cu sare, piper și cimbru și gătește până se înmoaie, 5 până la 6 minute, amestecând ocazional. Se toarnă cu suc de 1/2 lămâie și se scoate pe farfurie cu cotletul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și când se topește, bateți făina. Gatiti timp de 1 minut, amestecand, apoi amestecati in cidru si stocati. Condimentează sosul cu sare și piper. Gatiti la foc mediu-mic timp de 3 pana la 4 minute pentru a se ingrosa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Serviți cotletul acoperit cu mere și ceapă, sosul turnat peste vârf și brioșa alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista