Cotlet de porc cu saramură portocalie cu frecare de ierburi

Cotlet de porc cu saramură portocalie cu frecare de ierburi
Această rețetă face 4 porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahărul brun, maghiranul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cotlet De Porc Cu Ierburi, Cotlet de porc glazurat cu portocale cu umplutură de ierburi, și Cotlet De Porc Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare nemetalic, combinați toate ingredientele de saramură; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați cotlet de porc. Acoperiți vasul; refrigerați 6 până la 8 ore pentru a marina. Într-un castron mic, combinați toate ingredientele rămase; se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Grătar de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți Cotletele de porc din saramură; aruncați saramura. Se usucă Cotletele de porc cu prosoape de hârtie. Frecați amestecul de zahăr brun-ierburi pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Când sunteți gata de grătar, așezați Cotletele de porc pe grătarul cu gaz la foc mediu-mare sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbunii medii-înalți. Gatiti 20-25 de minute sau pana cand nu mai roz in centru, rotind o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista