Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de mere, boabe de piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de porc frecat cu piper, Cotlet de porc frecat cu piper, și Cotlete De Porc Umplute Cu Piper.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul de legume, 1/2 cană sare kosher, zahărul brun și boabele de piper într-o cratiță medie și puneți la foc mediu-mare. Gatiti doar pana cand sarea si zaharul se dizolva, apoi scoateti din caldura si adaugati gheata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Pachet Milk Duds
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Așezați Cotletele de porc într-o pungă cu fermoar de 2 galoane împreună cu saramura și sigiliul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Se pune într-un recipient de plastic și se dă la frigider peste noapte.
4
Scoateți cotletele din saramură, clătiți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Se presară pe ambele părți cu restul de 2 lingurițe de sare kosher și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
6
Așezați merele într - un aragaz lent de 5 1/2 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Sotează Cotletele de porc pe ambele părți până se rumenesc, 5 până la 6 minute pe fiecare parte. Odată rumenit, așezați Cotletele de porc în aragazul lent deasupra merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
9
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie, urmat de ceapă și sotati până când încep să se rumenească, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați bulionul de pui în tigaie pentru a degrada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați ardeiul negru și cimbru și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cesti Catei De Usturoi
12
Transferați acest lucru în aragazul lent, setați la înălțime, acoperiți și gătiți timp de 1 1/2 ore. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți până când carnea de porc este fragedă și căzând departe de os, încă 4 ore și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.