Cotlet de porc cu muștar și slănină Canadiană

Cotletele de porc cu muștar și slănină Canadiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 385 calorii, 53G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți slănină Canadiană, cotlet de porc cu coaste groase, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza canadiană cu slănină cu sos de Cheddar-muștar, Popovers de piper negru umplut cu Cheddar Vermont și ouă amestecate cu ierburi și slănină Canadiană glazurată cu muștar de arțar, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți fiecare cotlet de porc pe un pătrat de folie suficient de mare pentru a-l înfășura. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper, apoi întindeți 1 parte din fiecare cu 1/2 lingură de muștar și presărați cu un vârf de cimbru. Acoperiți fiecare cotlet cu o felie de slănină canadiană și acoperiți cu 1/2 linguriță de muștar și o crenguță de cimbru.
Înfășurați Cotletele de porc în folie, sertizând folia pentru a sigila bine. Setați parcelele pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 20 de minute; carnea de porc va fi în continuare ușor roz în centru.
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați Cotletele de porc să stea 5 minute. Aruncați folia și serviți Cotletele de porc cu sucurile lor.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.