Cotlet de porc cu mere Granny Smith
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu merele Granny Smith. O porție conține 576 calorii, 30g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, făină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Bunica Smith Mere Slaw, și Bunica Smith-Verde Chile Salsa.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, chimenul, sarea și piperul pe o farfurie mare. Înveliți ușor fiecare bucată de porc cu amestecul de făină; pune deoparte.
Încălziți uleiul vegetal și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați jumătățile de mere cu un vârf de sare și piper. Gatiti merele taiate in jos aproximativ 5 minute sau pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie, acoperiți și dați deoparte.
Așezați carnea de porc în tigaie, presărați pătrunjelul și gătiți până când carnea este maro aurie și crocantă, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. În timp ce carnea de porc se gătește, amestecați bulionul și oțetul.
Scoateți carnea de porc din tigaie și puneți-o deoparte.
Se toarnă amestecul de bulion în tigaie, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite. Aduceți la fierbere și gătiți până se îngroașă ușor. Împărțiți carnea de porc în 4 farfurii și turnați puțin sos de tigaie peste fiecare. Înainte de servire, așezați o jumătate de măr și o bucată de muștar pe fiecare farfurie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.