Cotlet de porc cu crustă de parmezan
Rețeta de cotlet de porc cu crustă de parmezan poate fi făcută în aproximativ 16 minute. Acest fel principal are 365 de calorii, 26 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD per porție. Un amestec de muschi de porc, cruste de la 8, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați cotlet de porc cu sos de lămâie și cimbru, cotlet de porc cu sos de lămâie și cimbru și cotlet de porc cu crustă de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Tăiați muschiul de porc în 4 cotlete de porc în porții egale.
Așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne până când cotletul este de aproximativ 1 inch grosime.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și amestecați-o în pesmet mare.
Adăugați parmezanul, sare și piper și mai pulsați de câteva ori.
Transferați amestecul de pesmet într-un castron puțin adânc.
Pregătiți o stație de pane: într-un castron sau farfurie puțin adânc, puneți făina împreună cu sare și piper. Intr-un alt vas putin adanc, bate oul cu 1 lingura de apa, pana cand oul nu mai este aprins, aproximativ 1 minut. Aliniați făina, oul și pesmetul în această ordine.
Încinge o tigaie mare la foc mediu-mare și adaugă uleiul vegetal și untul. Înmuiați cotletele de porc în făină pentru a le pudra ușor, scuturați excesul de făină, apoi înmuiați în ou și la final pesmetul. Gătiți carnea de porc până se rumenește și este gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Odată fiert, scoateți-l pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a șterge excesul de ulei. Se condimentează cotleturile cu sare și piper și se servesc cu felii de lămâie.