Cotlet de porc cu crustă de parmezan

Cotlet de porc cu crustă de parmezan
Rețeta de cotlet de porc cu crustă de parmezan poate fi făcută în aproximativ 16 minute. Acest fel principal are 365 de calorii, 26 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD per porție. Un amestec de muschi de porc, cruste de la 8, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați cotlet de porc cu sos de lămâie și cimbru, cotlet de porc cu sos de lămâie și cimbru și cotlet de porc cu crustă de chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Tăiați muschiul de porc în 4 cotlete de porc în porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne până când cotletul este de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
4
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și amestecați-o în pesmet mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
5
Adăugați parmezanul, sare și piper și mai pulsați de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
6
Transferați amestecul de pesmet într-un castron puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Pregătiți o stație de pane: într-un castron sau farfurie puțin adânc, puneți făina împreună cu sare și piper. Intr-un alt vas putin adanc, bate oul cu 1 lingura de apa, pana cand oul nu mai este aprins, aproximativ 1 minut. Aliniați făina, oul și pesmetul în această ordine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Încinge o tigaie mare la foc mediu-mare și adaugă uleiul vegetal și untul. Înmuiați cotletele de porc în făină pentru a le pudra ușor, scuturați excesul de făină, apoi înmuiați în ou și la final pesmetul. Gătiți carnea de porc până se rumenește și este gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Odată fiert, scoateți-l pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a șterge excesul de ulei. Se condimentează cotleturile cu sare și piper și se servesc cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista