Cotlet de porc cu cartofi și varză
Cotlet de porc Pickly cu cartofi și varză este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 423 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, bulion de vită, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlet de porc cu varză roșie, Cotlet De Porc Cu Varză Roșie, și Cotlet De Porc Cu Slănină Și Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Periați Cotletele de porc cu 2 lingurițe de oțet alb și presărați cu 1/4 linguriță mărar, 1/4 linguriță condiment de murat, sare și piper negru.
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie la fiert.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când sucurile se limpezesc și cotletele se rumenesc, 4 până la 8 minute pe fiecare parte.
Stropiți cotletele cu încă 1 linguriță de oțet și răsturnați cotletele la jumătatea gătitului. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a unui cotlet ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (65 de grade C).
Puneți bulionul de vită, cartofii și 1/4 cană de oțet alb într-o cratiță, aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți timp de 4 minute. Se amestecă 1/4 linguriță mărar, 1/4 linguriță condiment de murat și varză mărunțită; acoperiți și fierbeți încă 4 minute.
Scurgeți lichidul și amestecați 2 linguri de oțet în amestecul de varză. Se condimentează cu sare și piper negru și se servește cu cotlet de porc fript.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir]()
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie