Cotlet de porc cu cartofi și varză

Cotlet de porc cu cartofi și varză
Cotlet de porc Pickly cu cartofi și varză este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 423 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, bulion de vită, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlet de porc cu varză roșie, Cotlet De Porc Cu Varză Roșie, și Cotlet De Porc Cu Slănină Și Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați Cotletele de porc cu 2 lingurițe de oțet alb și presărați cu 1/4 linguriță mărar, 1/4 linguriță condiment de murat, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Piper NegruPiper Negru
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MărarMărar
SareSare
3
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când sucurile se limpezesc și cotletele se rumenesc, 4 până la 8 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Stropiți cotletele cu încă 1 linguriță de oțet și răsturnați cotletele la jumătatea gătitului. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a unui cotlet ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (65 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Puneți bulionul de vită, cartofii și 1/4 cană de oțet alb într-o cratiță, aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți timp de 4 minute. Se amestecă 1/4 linguriță mărar, 1/4 linguriță condiment de murat și varză mărunțită; acoperiți și fierbeți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Bulion De VităBulion De Vită
CartofiCartofi
VarzăVarză
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scurgeți lichidul și amestecați 2 linguri de oțet în amestecul de varză. Se condimentează cu sare și piper negru și se servește cu cotlet de porc fript.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
VarzăVarză
OțetOțet

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista