Cotlet De Miel Rozmarin-Muștar
Rosemary-muștar cotlet de miel este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 49 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de muștar dijon, rozmarin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Miel Cu Muștar De Rozmarin, Cotlet de porc muștar și rozmarin, și Rozmarin-muștar friptură picior de miel.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine. Frecați amestecul uniform pe ambele părți ale cotletelor de miel.
Așezați cotletele pe o foaie de copt sau platou; acoperiți și marinați la frigider cel puțin 30 de minute.
Așezați cotletele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Notă: pentru a pregăti în interior, așezați o tigaie pentru grătar la foc mare până la cald; înveliți cu spray de gătit.
Adăugați miel și gătiți 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.