Cotlet de miel fript cu unt de Sud-Vest
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cotletele de miel fript cu unt de Sud-Vest ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Miel Condimentat Fript, Cotlete De Miel Din Sud-Vest, și Cotlet de miel fript cu Chimichurri de mentă.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline și următoarele 3 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cotlete de miel, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 ore.
Scoateți Cotletele de miel din marinată, aruncând marinada.
Se presară uniform cu sare și piper.
Așezați pe un suport căptușit cu folie de aluminiu ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Se fierbe 3 inci de la căldură 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Acoperiți fiecare cotlet de miel cu o felie de unt de Sud-Vest; se fierbe încă 30 de secunde.
* 12 cotlet de cotlet poate fi înlocuit cu cotlet de coaste. Se fierbe 3 sau mai multe minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.