Cotlet De Miel Cu Lămâie-Oregano
Cotletul de miel cu lămâie-Oregano este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 53 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piper, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de miel cu lămâie și Oregano, Cotlet De Miel Cu Lămâie Și Oregano, și Cotlet de lămâie și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați mielul în pungă, întorcându-vă la strat. Se sigilează și se marinează la temperatura camerei 15 minute, întorcându-se ocazional.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Scoateți mielul din marinată; aruncați marinada.
Presărați mielul uniform cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați mielul în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați 2 căni de orzo gătit, 1/4 cană de brânză feta mărunțită, 1/4 cană de ceapă roșie tocată mărunt, 1/4 cană de morcov tocat mărunt, 3 linguri de pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate, 1 lingură de oțet de vin roșu, 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper negru; aruncați bine pentru a acoperi.