Cotlet De Miel Cu Coadă Dublă

Cotlet De Miel Cu Coadă Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de miel cu coadă dublă. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 405 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt de unt, amestec four seasons, pansament de bord și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Miel Cotlet Dublu Tăiat, Cotlete de miel sau cotlet perfect la grătar, și Cotlet de miel cu Chimichurri de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați mielul să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 1 oră dacă este direct de la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Pregătiți un pat de cărbune" la nivel matur", cu un grătar subțire curat sau un raft așezat peste el, dacă doriți; focul ar trebui să fie foarte fierbinte.
3
Condimentați Cotletele de miel pe ambele părți cu amestecul de condimente, apoi umeziți-vă ușor mâinile cu apă și lucrați condimentele în carne. Se lasă să stea 5 minute pentru a dezvolta o "pastă de carne."*
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Salote Mari8 Salote Mari
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Ventilați sau uscați excesul de cenușă din focul de cărbune.
5
Folosind o perie de plante, periați ușor cotletele peste tot cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Puneți Cotletele de miel pe grătarul grătarului sau direct pe cărbuni și gătiți, fără a le mișca, timp de 3 minute. Întoarceți, ungeți ușor și gătiți timp de 3 minute, apoi repetați, ungând de fiecare dată când cotletele sunt răsturnate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Puneți cărămida învelită cu folie pe grătarul grătarului sau pe cărbuni pentru a fi folosită ca punct de echilibru pentru cotlete, sprijiniți Cotletele de ea, cu partea grasă în jos și gătiți timp de 1 minut sau până când temperatura internă înregistrează 120 F pe un termometru cu citire instantanee.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Între timp, turnați placa de pansament pe o placă de tăiat (sau amestecați-o direct pe placă). Tăiați fin vârful periei de plante și amestecați ierburile în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Transferați Cotletele de miel pe tăbliță și întoarceți pansamentul pentru a acoperi, apoi transferați pe farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Realizarea unei Paste de carne: cum să condimentezi
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Condimentați carnea peste tot cu amestecul Four Seasons și/sau alte condimente. Umeziți - vă ușor mâinile și puneți condimentele în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Lăsați carnea să stea timp de 5 până la 10 minute. Prin osmoză, sarea va pătrunde în carne și va împinge și scoate componentele de aromă, creând ceea ce eu numesc o "pastă de carne" la suprafață. Cu carne mai delicată—pește, de exemplu-doriți să limitați timpul pe care îl permiteți acestei paste pentru formă sau veți risca "arderea sării."Această pastă—combinația dintre condimente și sucuri din carne—va începe să formeze o glazură imediat ce puneți carnea pe grătar sau în fumător. Sucurile continuă să scape din carne și să se concentreze în crustă, în timp ce un amestec de ungere adaugă mai multă aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Extras din Charred & Scruffed: noi tehnici îndrăznețe pentru aromă explozivă pe și în afara grătarului de Adam Perry lang cu Peter Kaminsky. Drepturi de autor 2012 de Adam Perry lang; fotografii drepturi de autor 2012 de Simon Wheeler. Publicat de Artisan.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista