Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați cotlet de curcan în sos de vin cu lămâie. Această rețetă face 4 porții cu 172 de calorii , 20 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână supă de pui, sare, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36% , ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați cotlet de curcan cu merișoare cu Chavrie proaspătă , cotlet de vițel cu lămâie și ardei și cotlet de pui cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, sarea, boia de ardei și piperul. Scufundați curcanul în amestec de făină pentru a acoperi ambele părți; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați curcanul și gătiți în loturi câte 1-2 minute pe fiecare parte sau până când curcanul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați vinul și sucul de lămâie în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti pana scade lichidul la jumatate. Întoarceți cotletele în tigaie; se întoarce pentru a acoperi și se încălzește.