Cotlet de curcan în sos de vin cu lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați cotlet de curcan în sos de vin cu lămâie. Această rețetă face 4 porții cu 172 de calorii , 20 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână supă de pui, sare, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36% , ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați cotlet de curcan cu merișoare cu Chavrie proaspătă , cotlet de vițel cu lămâie și ardei și cotlet de pui cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, amestecați făina, sarea, boia de ardei și piperul. Scufundați curcanul în amestec de făină pentru a acoperi ambele părți; scuturați excesul.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați curcanul și gătiți în loturi câte 1-2 minute pe fiecare parte sau până când curcanul nu mai este roz.
Adăugați vinul și sucul de lămâie în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti pana scade lichidul la jumatate. Întoarceți cotletele în tigaie; se întoarce pentru a acoperi și se încălzește.