Cornucopia Homarului
Homar Cornucopian este un pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 160 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper-mango, smântână, garnitură: crengute de cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cornucopia La Cuptor, Aperitiv Cornucopian Lox, și Compot De Cornucopie.
Instrucțiuni
Tăiați tortilele în jumătate; stivă. Înfășurați în folie.
Coaceți la 325 timp de 10 până la 15 minute sau până când se încălzește bine.
Aduceți vinul și sucul de lămâie la fiert într-o tigaie mare la foc mediu; se fierbe 1 până la 2 minute sau până se reduce la jumătate. Se amestecă treptat untul până se omogenizează.
Adăugați homar și următoarele 8 ingrediente și gătiți la foc mediu, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până când se încălzește bine. Lingura 1/4 cana amestec de homar pe 1 capăt al fiecărei tortilla; rola într-o formă de con.
Se servește cu sos de ardei roșu-Mango; garnisiți, dacă doriți.