Cornpone de ciocolată cu sos de ciocolată mexican fierbinte
Rețeta Ciocolată Cornpone cu sos de ciocolată mexican fierbinte îți poate satisface pofta de sud în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 3,01 USD per porție, primești o pâine care servește 6. O porție conține 1120 de calorii, 19 g de proteine și 76 g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită extract de vanilie, praf de copt, zahăr și zahăr. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ciocolată caldă mexicană condimentată cu înghețată pudrată cu pudră de chili, Bombă de ciocolată cu portocală Alaska cu sos de ciocolată caldă și buduri de ciocolată și migdale cu sos de ciocolată fierbinte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți cu unt o tavă rotundă de 9 inci și tapetați fundul cu un disc de hârtie de pergament.
Puneți ciocolata într-un boiler peste apă fiartă și amestecați până se topește.
Se ia de pe foc si se lasa putin sa se raceasca.
Se amestecă făina, mălaiul, zahărul, praful de chili, praful de copt și sarea într-un castron mare. Se amestecă ouăle și zarul și apoi se amestecă ciocolata topită. Răzuiți aluatul în tava pregătită și coaceți timp de 18 până la 20 de minute. Se răcește în tigaie pe un gratar.
Odată ce pâinea s-a răcit, se rupe în bucăți de 1 inch și se întinde pe fundul unui vas de copt de 2 litri.
Se amestecă zahărul și gălbenușurile într-un castron mare până se decolorează.
Se amestecă ciocolata topită, laptele, smântâna și extractul de vanilie până se combină.
Folosind o sita fina, strecuram crema peste bucatele de paine. Apăsați bucățile de pâine astfel încât să fie înmuiate în amestecul de cremă.
Puneți tava într-o tavă și umpleți tava până la jumătate cu apă fierbinte.
Coaceți timp de 40 de minute sau până când crema se întărește.
Scoateți și lăsați să se răcească pe un gratar timp de 30 de minute înainte de servire. Acesta este cel mai bine servit cald. Se pune în boluri și se stropește cu sos de ciocolată mexican fierbinte.
Aduceți smântâna groasă și batoanele de scorțișoară la fiert într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc si se lasa la infuzat 15 minute.
Scoateți batoanele de scorțișoară, adăugați ciocolata și zahărul și fierbeți la foc mic până când ciocolata se topește complet. Se amestecă migdalele și se transferă într-un ulcior mic. Păstrați cald.;
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Cornbread. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.