Coreeană Saewoo Bokkeumbap (Creveți Orez Prăjit)

Coreeană Saewoo Bokkeumbap (Creveți Orez Prăjit)
Coreeană Saewoo Bokkeumbap (creveți orez prăjit) ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 510 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $2.32 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de stridii, creveți, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Rețete similare sunt Coreeană Saewoo Bokkeumbap (Creveți Orez Prăjit), Coreeană Saewoo Bokkeumbap (Creveți Orez Prăjit), și Orez prăjit Kimchi (bokkeumbap).

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați morcovul și ardeiul gras verde până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute; amestecați creveții, ceapa, porumbul și usturoiul în amestecul de morcovi. Gatiti si amestecati pana cand crevetii devin roz si nu mai sunt translucizi, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă orice lichid. Întoarceți focul la minim și lăsați amestecul să fiarbă.
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie separată la foc mediu; se toarnă 2 ouă bătute în ulei fierbinte și se amestecă ouăle până când sunt ferme și nu mai curg, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Amestecați ușor ouăle amestecate în creveți și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se amestecă orezul, sosul de stridii, sosul de soia, 1 lingură de unt și sarea în amestecul de creveți, aruncând până când orezul este bine combinat cu creveți și legume și acoperit cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Încălziți 1 linguriță de unt într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu până când untul nu mai spumează; rupeți 1 din cele 4 ouă rămase în untul fierbinte. Acoperiți tigaia și lăsați oul să gătească până când fundul este ușor rumenit, gălbenușul curge, iar vârful albului este ușor ferm, aproximativ 3 minute. Pune oul deoparte. Repetați cu restul de 3 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți orez prăjit cu creveți acoperit cu ouă prăjite. Pentru o prezentare frumoasă, umpleți un castron cu 1/4 din orezul prăjit, apăsați ușor pentru a compacta și întoarceți orezul prăjit pe o farfurie de servire în formă de cupolă; se acoperă cu un ou prăjit. Repetați cu orezul și ouăle rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista