Coq Au Vin Stil De Aragaz Lent

Coq Au Vin Stil De Aragaz Lent
Stilul de aragaz lent Coq au Vin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 350 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, usturoiul, sarea și piperul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aragaz Lent Coq Au Vin, Aragaz lent Coq au Vin, și Aragaz Lent Coq Au Vin.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți pieptul de pui în ulei fierbinte până se rumenesc pe ambele părți, 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați puiul rumenit într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Gatiti slanina in aceeasi tigaie, intorcand ocazional, la foc mediu pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați slănina în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Se amestecă vinul roșu, bulionul de pui, usturoiul, rozmarinul, frunza de dafin, sarea și piperul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Vin RoșuVin Roșu
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Gătiți amestecul de pui în aragazul lent setat la scăzut până când puiul este fraged, 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Vin recomandat: Burgundia Roșie, Pinot Noir, Beaujolais

Red Burgundy, Pinot Noir și Beaujolais sunt alegerile mele de top pentru Coq au Vin. Burgundia roșie este cea mai tradițională, dar Beaujolais este cultivat în apropiere și de obicei mai puțin costisitor. Într-adevăr orice roșu francez uscat va face! Un vin pe care l-ați putea încerca este SeaGlass rosul de Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Seaglass Rose de Pinot Noir
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista