Copane De Curcan La Grătar

Nevoie de o curs principal fără gluten? Copane de curcan la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 67g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. Un amestec de unt, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gratar Picant Chipotle Gratar Curcan Copane, Asiatice BBQ Turcia copane, și Kung Pao Copane De Curcan.
Instrucțiuni
Așezați bețișoarele de curcan într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de plastic cu fermoar.
Combinați untul și următoarele 8 Ingrediente, amestecând bine.
Se toarnă peste tobe; acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scurgeți betisoarele, rezervând marinada. Înfășurați fiecare toiag și 1/4 cană de marinată în folie de aluminiu rezistentă.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu (300 până la 35
aproximativ 1 oră, întorcând Turcia după 30 de minute.
Îndepărtați folia, rezervând marinada. Întoarceți toiagele la grătar și continuați să gătiți 20 până la 30 de minute, ungând frecvent cu marinată rezervată.