Cookie-uri și smântână dublu Stuf Macarons
Cookie-uri și cremă dublă Macarons Stuf ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă servește 22. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fursecuri oreo, napolitane de ciocolată măcinate, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 201 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Casă Dublă Stuf Oreos, Dublu Stuf Oreo Martini, și Cookie-uri duble și bare de cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 280 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Cântărește-ți albușurile de ou, făina de migdale, zahărul pudră, zahărul granulat și napolitanele de ciocolată măcinată pe mâncare scale.In un mixer stand cu atașamentul Tel adauga ta cântărit afară albușuri de ou, și zahăr bate la viteza medie. Bateți pe mediu-înalt până se formează vârfuri rigide. Durează aproape 5 minute. A se vedea imagini pentru efecte vizuale. Puneți deoparte câteva minute.
Așezați zahărul pudră, făina de migdale și napolitane de ciocolată într-un bol mare de amestecare. Se amestecă pentru a combina.
Se pune într-o sită sau sită fină și se cerne până când toate ingredientele uscate au trecut. Îndoiți ușor albușurile la ingredientele uscate, amestecând doar până când sunt combinate. Vezi imagini pentru vizuale
Așezați aluatul într-o pungă mare de patiserie cu un vârf rotund mare atașat. Țevi rotunde, la aproximativ 1/2 inch distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Dați un robinet bun sau două din tigaie pentru a îndepărta bulele.
Coaceți macarons timp de 22-25 de minute. Veți vedea o coajă deasupra cu" picioare " în jurul marginilor.
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate. Odată răcit, luați o spatulă offset pentru a slăbi din pergament. Asociați macaroanele apropiate ca mărime unul de celălalt pentru a vă pregăti filling.To pregătiți crema de unt, bateți untul înmuiat și zahărul pudră până când sunt cremoase și netede.
Adăugați 2 fursecuri Oreo zdrobite la glazură, bătând până se combină.
Așezați crema de unt într-o pungă de patiserie medie, cu un vârf rotund mare atașat și pipeți o păpușă de glazură în centrul unui macaron. Acoperiți cu Centrul de cremă al unui Cookie Oreo, dacă doriți, așezați încă o păpușă mai mică de glazură peste Centrul de cremă, apoi acoperiți cu un al doilea macaron. A se vedea imagini pentru efecte vizuale.
Serviți temperatura camerei. Păstrați macaroanele rămase la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "