Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Pansamentul cu usturoi prăjit ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 250 de calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, bulbi de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Sos De Usturoi Prăjit, Sos De Soia Și Usturoi Prăjit, și Romaine cu sos de usturoi prăjit la tigaie.
Instrucțiuni
1
Tăiați capetele ascuțite ale bulbilor de usturoi; așezați pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu 3 linguri de ulei. Fold folie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
3 Linguri De Linte Neagra Despicata Cu Piele (urad Dal)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Coaceți la 350 timp de 40 de minute; rece. Strângeți pulpa din cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Procesați pulpa de usturoi, rămânând 1/2 cană de ulei de măsline, oțet și următoarele 3 ingrediente într-un blender până se omogenizează.